Terim ve kızından suç duyurusu

Galatasaray Teknik Direktörü Terim ve kızı Merve Terim, 6 Nisan'da oynanan Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçının devre arasında kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla kulübün kongre üyesi Arif Çalıkoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma: 31.05.2013 - 16:29
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve kızı Merve Terim, 6 Nisan'da oynanan Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçının devre arasında kendilerine hakaret ve küfür ettiği iddiasıyla kulübün kongre üyesi Arif Çalıkoğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Fatih Terim ve kızı Merve Terim'in avukatı Rezzan Epözdemir, konuyla ilgili suç duyurusu dilekçesini, İstanbul Cumhuriyet Savcılığına sundu.

Terim ve kızının şikayetçi olarak yer aldığı dilekçede, Galatasary-Mersin İdmanyurdu maçında teknik direktör Fatih Terim'in ihraç edildiği hatırlatılarak, söz konusu maçın devre arasında şikayetçi Merve Terim'in stat kordiorlarında yürürken, Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Arif Çalıkoğlu'nun, babası ve kendisi hakkında hakaret ve küfür ettiğini duyduğu belirtildi.

Şüpheli Arif Çalıkoğlu'nun, çevresindekiler tarafından "Sus, Fatih Terim'in kızı geliyor" şeklinde uyarılmasına ve sakinleştirilmeye çalışılmasına rağmen hakaretlerine daha ağır bir şekilde devam ettiği iddia edilen dilekçede, Çalıkoğlu'nun arkadaşına dönüp, Terim ve kızına küfür ettiği öne sürüldü.

Dilekçede Çalıkoğlu'nun, "Babasının da onun da parasını ben veriyorum. Bu takımın başında olsun diye. Sürekli atılacaksa eğer niye ödüyoruz bunları. Kabadayılık yapacaksa gitsin, Adana'da yapsın. Öyle Mourinho ile anılmakla hoca olunmuyor. Önce hoca olmak için takımın başında olmak lazım" şeklinde sözler sarf ettiği ve küfürlü ifadeler kullandığı anlatıldı.

Şikayetçi Merve Terim'in, şüpheliyi küfür etmemesi konusunda uyardığı aktarılan dilekçede, Çalıkoğlu hakkında "hakaret" ve "alenen hakaret" suçlarından dava açılması ve şüphelinin cezalandırılması talep edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler