Toronto Maratonu'nda koşuculardan biri öldü

İlki 14 Ekim 1990'da düzenlenen ve bin 500 kişinin katıldığı Toronto Maratonu'nun bu yılki organizasyonunda 27 yaşında bir koşucu hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 16.10.2011 - 19:24
Abone Ol google-news

Yarışı tamamlamasına az bir mesafe kala fenalaşan adı açıklanmayan koşucuya, organizasyondaki sağlık ekiplerince ilk müdahale yapıldı ve St. Michael Hastanesine kaldırıldı. Toronto polisi, maratoncunun hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı. 27 yaşındaki genç koşucunun ölüm nedeni hakkında bilgi verilmedi.
 

Birinci değişmedi

Öte yandan bu yıl 21'incisi düzenlenen Toronto Maratonu'nun birincisi bu yıl da değişmedi. Tarihi maratonun bitiş kurdelesini son üç yıldır göğüsleyen Kenyalı Kenneth Mungara, bu yıl da birinci oldu.

Mungara, 2.09.51'lik zamanla birinci olurken, onu 1 saniye farkla geçen Etiyopyalı Shami Abdullahi Dawit ikinci oldu. Toronto Maratonu'nun üçüncülüğünü ise 2.10.55'lik zamanlama ile Kanada'nın Hamilton kentinden katılan Reid Coolsaet kazandı. 50 ülkeden 20 bin sporcunun katıldığı maraton nedeniyle Toronto şehir merkezindeki birçok yol trafiğe kapatıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler