Trabzonspor çıkışını sürdürmek istiyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Eskişehirspor'u mağlup ederek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Yayınlanma: 25.11.2012 - 10:18
Abone Ol google-news

Ligdeki son 2 maçında sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1, Orduspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden bordo-mavililer, lig tarihinde hiç sahasında yenilmediği Eskişehirspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Orduspor maçında galip gelerek bu sezon ilk deplasman galibiyetini alan ve ligde ilk kez 2 maç üst üste kazanan Karadeniz ekibi, Eskişehirspor'u da yenmesi halinde bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazanarak bir başka ilki gerçekleştirmiş olacak.

En son geçen sezonun 22. haftasındaki Eskişehirspor'u (4-1), ligin 23. haftasında Ankaragücü'nü (4-0) ve ligin 24. haftasında Bursaspor'u (2-1) mağlup eden Karadeniz ekibi, söz konusu döneminin ardından 3 maç üst üste kazanamamıştı.
 

Tam kadro

Kadrosunda 28 futbolcusu bulunan bordo-mavili takım, sezon başından bu yana ilk kez hafta içinde tam kadro olarak çalışmalarını sürdürdü. Bordo-mavililerde zorlu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Trabzonspor'un karşılaşmaya ;

Onur, Celustka, Giray, Bamba, Emerson, Colman, Adrian, Soner, Olcan, Halil ve Janko 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Bordo-mavili takımda Yasin, Zokora ve Janko'nun 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular kart görmeleri halinde gelecek hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Futbolculardan ziyaret

Bu arada Trabzonspor'un takım kaptanı Tolga Zengin ile oyuncular Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun, Yıldız61 Futbol Akademisi'ni ziyaret ettikleri bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, bordo-mavili futbolcuların ziyarette minik sporcuların yoğun ilgisiyle karşılaştıkları, bol bol imza dağıtıp, fotoğraf çektirdikleri belirtildi.

Yıldız61 Futbol Akademisi Antrenörü Yalçın Coşkun, Trabzonspor altyapısından yetişen 3 oyuncunun ziyaretinin kendilerini ve minik sporcuları çok memnun ettiğini vurguladı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler