Trabzonspor'dan ilginç 'Bitnel' açıklama!

Olaylı Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in Avrupa 17 Yaşaltı Şampiyonası'ndaki Portekiz-İsveç karşılaşmasını yönetmesi ile ilgili bordo mavili kulüpten ilginç bir açıklama geldi.

Yayınlanma: 17.03.2016 - 20:07
Abone Ol google-news

Trabzonspor Kulübü, olaylı Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in Avrupa 17 Yaşaltı Şampiyonası'ndaki Portekiz-İsveç karşılaşmasını yönetmesi ile ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan haber üzerine bordo mavili kulüp resmi internet sitesinde, Deniz Ateş Bitnel'in adı anılmadan, bu tip uluslararası organizasyonlarda görev verme yetkisinin UEFA'da olduğu hatırlatıldı.

Trabzonspor'un açıklaması şöyle:

U17 Euro 2016'da oynanan Portekiz-İsveç karşılaşmasında bir Türk hakemi görev almıştır. Söz konusu maçın hakemi İstanbul’da oynanan Galatasaray–Trabzonspor karşılaşmasından çok daha önce belirlenmiş ve UEFA sitesinde yayınlanmıştır. Avrupa’daki bu tür maç organizasyonlarıyla ilgili atamalar UEFA’nın yetkisindedir ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun buna müdahale etme hakkı bulunmamaktadır. TFF sadece yurt içindeki hakem görevlendirmeleriyle yetkilidir. Bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bitnel’e TFF’den sansür


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler