TRT Genel Müdürlüğü için aday başvuruları başladı

TRT Genel Müdürlüğü için aday başvurularının 27 Ekim'e kadar yapılabileceği bildirildi.

Yayınlanma: 18.10.2011 - 09:59
Abone Ol google-news

TRT'den yapılan açıklamaya göre, Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) kararı kapsamında, Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun ile Radyo ve Televizyon Kanununun amir hükümleri gereğince 21 Kasım 2011 tarihi itibarıyla boşalacak olan TRT Genel Müdürlüğüne adaylık başvurularına ilişkin hususlar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında ilan edildi.

Üst Kurul kararı gereğince TRT Genel Müdürlüğü için adaylık başvuruları bugün başladı. Başvurular, 27 Ekim 2011 tarihinde saat 18.00'de sona erecek.

2954 Sayılı Türkiye Radyo ve Televizyon Kanununun 13. Maddesi'nde belirtilen şartları taşıyan adaylar, bildirilen süre içerisinde, ''Radyo ve Televizyon Üst Kurulu İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Bilkent Plaza B-2 Blok Bilkent/Ankara'' adresine süresi içinde posta ile veya şahsen başvuruda bulunabilecek.

Eksik veya usulüne uygun olarak hazırlanmayan belgeyle yapılan başvurular ile postada meydana gelen gecikmelerde başvurular dikkate alınmayacak. Başvuru tarihi olarak, dilekçe ve eklerinin, Üst Kurul evrakına giriş tarihi esas alınacak.

Başvuru için, dilekçe (adres ve irtibat telefonu da yer alacak şekilde), branşın yer aldığı özgeçmiş, TC kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi, diploma aslı veya kurumca onaylı sureti (postayla yapılacak başvurularda noter tasdiki aranacak), sabıka kaydının bulunmadığına dair yazılı beyanı ile son 3 yıl içerisinde herhangi bir siyasi partiye üye veya herhangi bir siyasi partiden aday olmadıklarına dair yazılı beyan gerekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler