TÜSİAD'da Genel Kurul zamanı

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) 22 Ocak'ta yapılacak Genel Kurulu'nda, yeni yönetim kurulu ve yüksek iştişare konseyi üyeleri belirlenecek. TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın görev süresinin 2 yıl daha uzatılması gündemde.

Yayınlanma: 12.01.2009 - 14:19
Abone Ol google-news

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) seçimli 39. Genel Kurulu, 22 Ocak'ta İstanbul'da toplanacak. Seçimli Genel Kurul, TÜSİAD YİK Başkanı Mustafa Koç ve Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın konuşmaları ile başlayacak.

TÜSİAD'ın 39. Genel Kurulu'nda, derneğin 2008 yılı faaliyetleri ibra edilecek, 2009 çalışma programı ve bütçesi onaylanacak. Genel Kurul'da, 2 yıllığına seçilen yeni yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Konseyi üyeleri de belirlenecek. Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasının gündemde olduğu öğrenildi.

1994-2008 döneminde TÜSİAD Genel Sekreterliği görevini yürüten Dr. Haluk Tükel'in görevinden ayrılarak danışman olmasıyla boşalacak olan genel sekreterliğe atanan TÜSİAD Ankara Daimi Temsilcisi Zafer Ali Yavan da Genel Kurul sonrasında görevine başlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler