'Uçaklar' 23 Ağustos'ta gösterime girecek

Disney'in macera dolu üç boyutlu animasyon filmi "Uçaklar", 23 Ağustos'ta vizyona girecek.

Yayınlanma: 23.07.2013 - 12:21
Abone Ol google-news

The Walt Disney Company Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, "Arabalar" filmlerinin ardından "Uçaklar"ın rengarenk dünyası da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Filmde, şarkıcı Mustafa Sandal, şampiyon olma hayali kuran ama yükseklik korkusu olan "Dusty" isimli uçağı seslendirecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen The Walt Disney Company Türkiye Müdürü Sinan Ceylan, gişe rekorları kıran "Arabalar" filmlerinden sonra "Uçaklar"ın rengarenk dünyasını çok yakında sinemaseverlerin beğenisine sunmaya hazırlandıklarını kaydetti.

Filmin ana karakteri Dusty'nin seslendirmesinde Mustafa Sandal ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Ceylan, "Bu işbirliğinin filmimizin başarısına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Mustafa Sandal da yıllardır bir animasyon filminde seslendirme yapma hayali kurduğunu belirterek, "Benim gibi macera peşinde koşmayı seven Dusty'i seslendirmek çok eğlenceli bir süreç oldu. İlk deneyimimde Disney gibi sektörün öncüsü bir şirketle çalıştığım için de ayrıca çok mutluyum. Filmin vizyon tarihini dört gözle bekliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Hava yarışçısı olarak mücadele etme hayalleri kuran kasaba uçağı Dusty'nin hikayesini konu alan film, 23 Ağustos'ta sinemaseverlerle buluşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler