UEFA arayınca çok mutlu oldum

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin dev finalinin hakemi Cüneyt Çakır, “Özel bir gün ancak bu mücadeleye de her maça hazırlandığımız gibi hazırlandık” dedi.

Yayınlanma: 07.06.2015 - 00:01
Abone Ol google-news

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin dev finalini yöneten Türk hakem Cüneyt Çakır, UEFA’nın resmi sitesine maça nasıl hazırlandığına dair önemli açıklamalarda bulundu. Çakır, Barcelona’yla Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinin çok büyük bir maç olduğunu ancak hazırlıklarını her maçta olduğu gibi yaptıklarını kaydetti.

Final öncesi futbolcular gibi kendilerinin de heyecan duyduğunu kabul eden Çakır, “Bizim için bu ve diğer karşılaşmalar arasında çok fark yok. Tabii ki bu bir final ve özel bir gün ancak bu mücadeleye de her maça hazırlandığımız gibi hazırlandık. Yine de oyuncular gibi biz de maçı ve sahaya çıkmayı heyecanla bekledik” şeklinde konuştu. Çakır, final maçında ilk kez bir Türk hakemin görev yapmasının sorumluluğunu ikiye katladığını söyledi.

 

Gurur verici

UEFA’ya yaptığı açıklamada, final maçıyla ilgili duygularını aktaran tecrübeli hakem, “Finalde düdük çalmak gurur duyulacak ve aynı zamanda büyük sorumluluk gerektiren bir şey. İlk kez bir Türk hakemi ve ekibi Şampiyonlar Ligi finalinde görevlendirildiği, bu da sorumluluğumuzu ikiye katladı” dedi. Finale görevlendirildiğini öğrendiği anı unutamadığı anlatan Çakır, “UEFA, görevlendirildiğimizi haber vermek için aradıklarında çok mutlu oldum. Beni destekleyen herkesi düşündüğümde buralara kadar gelmiş olmam beni daha fazla memnun etti” değerlendirmesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler