Ünlü sunucu hayatını kaybetti

Müzisyen Bob Geldof’un ve 2000'de ölen TV sunucusu Paula Yates'in kızı, yazar ve TV sunucusu Peaches Geldof 25 yaşında yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 08.04.2014 - 08:52
Abone Ol google-news

Polis, ölümün mevcut durumda 'açıklanamaz ve ani' olduğunu, ölüm nedeniyle ilgili yetkililerin araştırmasını sürdürdüğünü açıkladı.

1989 yaşında doğan Peaches Honeyblossom Geldof medya kariyerine 15 yaşında, Elle dergisinde köşe yazısı yazarlığıyla başladı. 16 yaşında evden ayrılan Geldof, Telegraph ve Guardian gazeteleri ile bazı TV kanallarındaki şovlara katkıda bulundu. Ayrıca model olarak da çalışan Geldof geçen hafta Tesco’nun F & F markası için de modellik yapmıştı. Geldof, müzisyen Thomas Cohen’le evliydi ve çiftin iki oğlu vardı. Ölümün ardından babası ve eşi birer açıklama yayınladı.

Annesini 11 yaşında kaybetmişti

Geldof annesini 11 yaşındayken kaybetmişti. Geldof’un annesi Paula Yates, Bob Geldof’la ayrılmasından sonra, 2000 yılında kazara aşırı dozda uyuşturucu kullanımı nedeniyle ölmüştü. 2012 yılında annesinin ölümüyle ilgili Elle dergisine konuşan Geldof, annesinin öldüğü günle ilgili konuşmanın kendisi için hala zor olduğunu söylemişti.

Geldof daha öncede rock şarkıcısı Max Drummey’le evliydi. Çift altı aylık evlilikten sonra 2009’da boşanmıştı.

Geldof Pazar günü attığı son tweetinde çocukken annesiyle çekilmiş bir fotoğrafına instagramdan link vermişti. Fotoğrafın altında “Ben ve annem” yazıyordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler