Uslu: Fenerbahçe'nin ikinci görevi asker yetiştirmek

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, isim vermeden bazı kulüplere göndermede bulunarak, "3 Temmuz'da Avrupa'da bize köstek oldular ama onlardan da aklanacağız" dedi.

Yayınlanma: 19.12.2014 - 13:29
Abone Ol google-news

Kayseri Erciyesspor maçı için Kayseri’de bulunan Fenerbahçeli futbolculardan Bekir İrtegün ve Webo ile ve bazı yöneticiler bu sabah TED Koleji’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin yoğun ilgisi nedeniyle okul içinde yürümekte dahi zorluk çeken sarı lacivertliler, bol bol imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi. Etkinlikte bir konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, 3 Temmuz sürecine yönelik çarpıcı ifadeler kullandı. Fenerbahçe’nin Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmesinin engellendiğini vurgulayan Uslu, “3 Temmuz’da Avrupa’da bize köstek oldular ama onlardan da aklanacağız” dedi.
 
“FENERBAHÇE’NİN İKİNCİ BÜYÜK GÖREVİ ASKER YETİŞTİRMEK”

Mahmut Uslu, TED Koleji’nin tarihsel önemine de dikkat çekerek öğrencilere şu mesajı verdi:

“Fenerbahçe, Anadolu’nun yıldızıdır. Bu yıldıza sahip çıkın. Mustafa Kemal Atatürk ve o dönemin kabinesi, Mektebi Sultani, Robert Koleji gibi yabancı dille eğitim veren okullar varken kendi lisanımız olan Türkçe eğitim veren okullar kurmak amacıyla TED’i kurdu. Ben de bu okuldan mezun oldum. Hikayesi de Fenerbahçe ile çok benzeşiyor. Siz 9 branşta spor yaptığımız için belki de bu kulübün 2. maddesinin Türkiye Cumhuriyeti’ne asker yetiştirmek
olduğunu bilmiyor olabilirsiniz. Bu yüzden Anadolu’nun yıldızı Fenerbahçe’ye sahip çıkın.”

Daha sonra konuşan Bekir İrtegün, öğrencilerin birinci görevinin ders çalışmak olduğunu belirterek, “Bunu eminim ki sizlere herkes söylüyordur. Ancak belki bizlerden duymanız sizi çok daha motive edebilir. Spor da yapsanız başka branşlarla da uğraşsanız derslerinizin önemini unutmayın” dedi.

Webo ise, “Atatürk’ün kurduğu bir okulda bulunmaktan çok mutluyum. İnşallah bu yıl yine şampiyon olur bu mutluluğu bir kez daha yaşarız” ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler