Validen skandal sosyal medya genelgesi

RedHack, Amasya Valiliği'ne ait bir belge paylaştı. Vali Çomakekin'in imzasıyla yayımlanan belgede 'bizi takip edin' emri verildi.

Yayınlanma: 27.12.2013 - 09:29
Abone Ol google-news

Kızıl hackerlar olarak bilinen Redhack, Twitter'da Amasya Valiliği'ne ait bir belge paylaştı. Belgede, Twitter ve Facebook takipçilerinin azlığından şikayet edilerek ilgili birimlere ve personele "bizi takip edin" emri verildi.

Amasya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilçe kaymakamlığı, kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen belgede şu ifadeler kullanıldı:

"İlgili yazımız ile İçişleri Bakanlığı ve Valiliğimizin sosyal medyada yerini alarak çeşitli mesaj kanallarıyla yayına başladığını, İçişleri Bakanımız Sayın Muammer Güler, İçişleri Bakanlığı ve Amasya Valiliğimiz adına açılan hesaplar bildirilmişti. Ancak bugüne kadar geçen sürede yeterli düzeyde takipçi olmadığı anlaşılmıştır. Kurumunuzca Valiliğimiz Twitter ve Facebook hesaplarının takip edilmesi ve kurumunuz personeline duyurularak hesabı olan personellerin Valiliğimiz hesaplarını takibinin sağlanması hususunda gereğini rica ederim. İ. Halil Çomaktekin VALİ"

SOSYAL MEDYA VALİ'Yİ KONUŞUYOR..

Vali tarafından yayımlanan bu genelde Twitter'ın da gündemine oturdu. İşte Twitter'daki tepkiler...

@Azuth: @Amasyavaliligi ni 172 den 395 e cıkarttık. Destek arkadaslar #AmasyaValiliğiİleUnfollowsuzKarsilikliTakip

@drfatihbati: Amasya valiliği takip ve #FF istemiş. Cuma hayrına bir el atın :D @Amasyavaliligi şu an 390 takipçi. Sayın valim...

@degirmencirfan: Takip edeni takip ederim:) @Amasyavaliligi

@tokyoph0ne: #ff genelgeyle takipci kasiyorlar gunahtir takip edin @Amasyavaliligi

?@egomupudraladim: Sayın Vali Semih Varol'la unfollowsuz takipleşme çılgınlığına katılmayı düşünün bence.

@burusvilis: Takip edeni takip edin, sonra silersiniz. %70 çalışıyor @Amasyavaliligi

@sinandirlik: 45 dakikada takipçi sayınızda %16 artış sağladık bi bardak güzelim semaver çayınızdan bile yok. unfollow ederim bakın haa! @Amasyavaliligi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler