Ve Hayri İnönü yargıya başvurdu

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, 17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonları sonrasında 'Havuz Medyası' olarak adlandırılan bazı gazetelerde kendisi hakkında çıkan asılsız haberler için yargı yoluna gitti.

Yayınlanma: 07.08.2015 - 13:34
Abone Ol google-news

"Erdoğan'ı görünce aşık oldum" diyen ve her fırsatta AKP iktidarı ile Erdoğan'a yakınlığını vurgulayan Ethem Sancak'ın sahip olduğu Akşam Gazetesi'nde “Rüşvetin tanığıyım” başlığı ile çıkan asılsız haberler için Şişli Belediyesi'nden açıklama geldi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Akşam gazetesinin yaptığı asılsız haberler için yargıya başvurduğunu açıkladı.

İŞTE ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA

“Rüşvetin tanığıyım” manşeti ile 6.8.2015 tarihli Akşam Gazetesi’nde, sonrasında ise bazı internet haber sitelerinde, şahsımla ilgili ve daha önce de gündeme getirilmiş olan bir haber yer almıştır.

Hiçbir biçimde gerçeklikle ilişkisi olmayan, beni ve ailemi tanıyan hiçbir kimse için de inandırıcılığı bulunmayan; amacı şahsımı ve şahsım üzerinden mensubu bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ne kara çalmak olan bu haberlerde, kaynak olarak gösterilen şahıs ve işbirliği yaptığını düşündüğüm kişiler hakkında yasal yollara başvurulmuştur. Kamuoyunun takdirine sunarım. Saygılarımla,


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler