Vefat ilanı üniversitede kadrolaşmayı ortaya çıkardı

Gaziantep Üniversitesi’nin internet sitesinde yer alan “vefat” ilanı, üniversitedeki akrabalık ağını ve kadrolaşmayı ortaya çıkardı. İlanda ölenin kimliği değil, üniversitenin idarecileri ve öğretim görevlileri ile yakınlık bilgileri yer aldı.

Yayınlanma: 15.11.2020 - 02:00
Vefat ilanı üniversitede kadrolaşmayı ortaya çıkardı
Abone Ol google-news

Üniversitenin internet sitesinde 11 Kasım tarihinde paylaşılan başsağlığı mesajında, ölen kişinin kim olduğu açıklanmazken; üniversitede görevli iki öğretim üyesi ile rektörlük özel kalem müdürü ve bir fakülte sekreterine başsağlığı dilendi. İlanda şu ifadeler kullanıldı: “Üniversitemiz Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat YILDIRIM’ın kayınpederi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülte Sekreteri Ayfer Yıldırım’ın babası, Sosyal Bilimler MYO Öğr. Gör. Aykut Direzinci’nin dedesi, Rektörlük Özel Kalem Aysun Şahan’ın dedesi vefat etmiştir. Merhumun cenazesi bugün Kilis’te defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.”

Kadrolaşmanın ortaya çıktığını anlayan üniversite sosyal medyada yapılan yorumların ardından ‘vefat’ ilanını apar topar sayfasından kaldırdı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler