Vodafone Arena'da yeni proje... Genç kartallara büyük fırsat

Vodafone Arena’yı sezon sonuna yetiştirmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonda taraftarını sevindirecek bir başka projenin hazırlıkları içerisine girdi.

Yayınlanma: 12.09.2014 - 09:19
Abone Ol google-news


Vodafone Arena’yı sezon sonuna yetiştirmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonda taraftarını sevindirecek bir başka projenin hazırlıkları içerisine girdi. Siyah-beyazlı kulüp bir zamanlar taraftarların sabırsızlıkla beklediği alt yapı maçlarını, yeni sezonda yeni statta oynatmak için çalışma başlattı.

Serpil Hamdi Tüzün dönemindeki alt yapının geri gelmesi için yoğun çaba sarfeden Beşiktaş Yönetimi, Yıldırım Demirören döneminde siyah-beyazlı kulübün alt yapısına getirilen Emrah Bayraktar ile birlikte yeni bir yol haritası çizdi. Yeni sezondaki A Takım maçlarından önce Vodafone Arena’da binlerce taraftarın önünde U-21 maçlarını oynatmak isteyen siyah- beyazlılar, böylece genç oyuncuları büyük stat atmosferlerine de alıştıracak. Bu konuda Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Berkan Gocay gece gündüz çalıştığı ortaya çıkarken, yönetimin stadın zeminini ise üst üste iki maçı kaldırabilecek türden bir çimle kaplamanın arayışlarına girdi.

Zemin şartlarının uygun olması durumunda U-21 maçlarını lig maçından önce taraftarın huzurunda oynatmayı düşünen yönetim, bu maçların popüler hale gelecek olması nedeniyle de U-21 takımı için sponsor arayışına da girecek. Emrah Bayraktar’ın konuyla ilgili yönetime bir rapor sunduğu kaydedildi.(Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler