Xiaomi Mi 5c, GFX Benchmark’ta göründü

Xiaomi’nin kendi ürettiği yonga seti Pinecone ile satışa sunacağı ilk telefon olan Xiaomi Mi 5c, GFX Benchmark testinde göründü. İşte detaylar.

Yayınlanma: 27.02.2017 - 09:56
Abone Ol google-news

Kendi yonga setini geliştiren akıllı telefon üreticilerinin arasına yeni bir isim daha katılıyor. Bilindiği üzere şimdiye kadar Apple, Samsung ve Huawei satışa sundukları birçok modelde kendi ürettikleri yonga setlerini kullanıyorlardı. Samsung Exynos, Huawei Kirin, Apple ise A serisi yonga setleri ile bu pazarda söz sahibi firmalar haline gelmişlerdi.
Bu üç ismin yanına artık Xiaomi’de katılıyor. Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, uzun süredir üzerinde çalıştığı yonga seti Pinecone’u sonunda kullanıma hazır hale getirdi.
Xiaomi’nin Pinecone ile donattığı ilk akıllı telefonu Xiaomi Mi 5c geçtiğimiz gün GFX Benchmark testinde görüldü. Böylelikle telefonun özellikleri de kesinlik kazanmış oldu.


Gücünü Pinecone V670 yonga setinden alan Xiaomi Mi 5c, 3GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip. 12 MP’lik ana kameraya 8 MP’lik ön kameranın eşlik ettiği cihaz 1080p video kaydı gerçekleştirebiliyor.
Kutudan ilk çıktığında Android 7.1.1 ile gelecek olan cihaz, Xiaomi’nin kendi arayüzü olan MIUI 8’i kullanacak.
Xiaomi’nin yeni yonga setinin nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden büyük bir merak konusu olmuş durumda. Bakalım Xiaomi ilerleyen zamanlarda üst düzey telefonlarda kullanılacak yeni yonga setleri de üretecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Injustice 2 İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler