Yağışlar kuvvetlenecek

Hava sıcaklığı, kuzeydoğu bölgelerde yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar genellikle, kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu bölgelerinde, güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

Yayınlanma: 15.06.2009 - 07:09
Abone Ol google-news

Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklenirken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, bugün hava sıcaklığı, kuzeydoğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar genellikle, kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu bölgelerinde, güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.
 

Bölgelerde hava

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla göller yöresi parçalı bulutlu geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Yozgat, Sivas ve Kayseri çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sinop çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun, Ordu, Amasya ve Tokat çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları (Giresun, Trabzon, Rize) ile Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batısı (Erzincan, Erzurum, Tunceli, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş) ile Van çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler