Yanal'dan Aziz Yıldırım'a övgü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, şampiyonluğu getiren en önemli etkenin tecrübe ve kararlılık olduğunu söyledi. Maçların son anına kadar mücadeleyi bırakmadıkların belirten Yanal, Başkan Aziz Yıldırım için de "Zor anlarımızda hep yanımızdaydı" dedi.

Yayınlanma: 08.07.2014 - 16:44
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sarı-lacivertli kulüpte görev yapmanın gururunun tüm zorlukları geride bıraktığını söyledi.Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kurumsal dergisine açıklamalarda bulunan Yanal, tecrübeli ve takım ruhuna inanan bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirtti.

Milli oyunculardan kurulu kadronun tecrübesine dikkat çeken Yanal, son dakikaya kadar mücadele etmelerinin şampiyonluğu getirdiğini söyledi. Yanal, sarı-lacivertli taraftarlar için ayrı bir parantez açarak "Maçlar öncesinde ilk 11'i oluştururken tahtaya önce taraftarımızı yazıyorum, ardından kadroyu oluşturuyorum. Bu birliktelik, bize şampiyonluğu getirdi" diye konuştu.

Fenerbahçe'de görev yapmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyduğunu belirten Yanal "Tüm zorluklar baskılar, sorunlar gelir geçer; mutluluk ve gurur baki kalır" ifadelerini kullandı.

Sezonun kritik günlerinde Başkan Aziz Yıldırım'ın sağladığı desteğe de dikkat çeken  Ersun Yanal, "Başkan zor anlarda hep yanımızdaydı" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler