Yayalara kurşu yağdırdı

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir sürücünün, yaya geçidinde arabasına vuran 2 sarhoş yayayı silahıyla vurarak yaraladığı bildirildi.

Yayınlanma: 14.06.2012 - 16:19
Abone Ol google-news

Moskova Emniyeti tarafından Rusya'nın saygın internet haber portalı ''Newsru.com''a yapılan açıklamada, 2 yayayı kuşun yağmuruna tutan şoförün de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Haberde, olayın 3 Haziran'da meydana geldiği ancak olayla ilgili videoların ve görgü tanıklarının dün ortaya çıktığı vurgulandı.

Görüntülerde Rus yapımı bir otomobil yayalar olmasına rağmen yaya geçidinden hızlı bir şekilde geçerken, sinirli bir yaya aracın durmaması üzerine otomobile eliyle vuruyor.
Sinirlenen sürücü otomobilinden inerek yayalarla kavga etmeye başladıktan sonra silah sesleri duyulması üzerine çevredekiler polisi arıyor.

Polisin olay yerine gelmesinden sonra 32 yaşındaki Anton ve 25 yaşındaki Yuri adlı yayalar araç sürücüsünün kendilerini öldürmeye çalıştığını belirterek şikayetçi oldular.
Anton adındaki yaya, ''Bizim aptal kafalarımızı mermiyle dolduracağını haykırıyordu. Arkadaşım boğazından ve ayağından yaralandı. Benim ayaklarıma da kurşun isabet etti'' dedi.

Polis, sürücünün olay yerinde 8 el ateş ettiğini kaydederken, görüntülerin civarda yaşayanlar tarafından çekildiği ifade edildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler