Yiğit Bulut, Başbakan'la ilk seyahatine çıktı

Bingöl'e giden Başbakan Erdoğan'a yeni başdanışmanı Yiğit Bulut da eşlik etti. Yiğit Bulut, Başbakan'la ilk seyahatine çıktı.

Yayınlanma: 13.07.2013 - 09:28
Abone Ol google-news

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dün Bingöl Havaalanı'nın açılışını yapmak için Bingöl'e gitti. DHA'nın haberine göre Başbakanı uğurlamak için Atatürk Havalimanı VIP salonunda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve kendisiyle beraber Bingöl’e giden yeni başdanışmanı Yiğit Bulut da ilk kez protokoldeki yerini aldı.

Yiğit Bulut, protokol sırasında THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil’in yanında Başbakan Erdoğan'ın havalimanına gelmesine beklerken tebriklerini kabul etti.

 

Yiğit Bulut, Başbakanlık'tan 51 bin TL mi alacak?

Kanalı 24'ün genel yayın yönetmenliğinden Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanlığı görevine atanan Yiğit Bulut'un Başbakanlık'tan alacağı maaşın 51 bin TL olduğu iddiasına Bulut'tan cevap gecikmedi. Bulut, maaşı hakkında çıkan haberleri Twitter hesabına yazdığı şu tweet'lerle yalanladı: "Sevgili arkadaslar, Başbakanlık maaşının 12 bin TL olduğu bir sistemde 51 bin TL Başdanışmanlık maaşı olabilir mi sizce. Bu haberler tamamen kasıtlı ve yalan olup amacı belli odaklar tarafından cıkarılmaktadır... İtibar edilmemesini ve bu tip spekülasyon yapanların niyetinin sorgulanmasini rica ediyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon