Yıldırım’dan Lens itirafı

Teknik direktör Dick Advocaat’ın isteği üzerine Sunderland takımından transfer edilen Jeremain Lens, 6 asistle Süper Lig’de bu alanda zirvede bulunuyor.

Yayınlanma: 21.12.2016 - 18:58
Abone Ol google-news

 Hollandalı futbolcu, G.Birliği karşılamasında yaptığı 2 asiste rağmen performansını yeterli görmüyor. Lens, “Takıma daha çok katkı yapmalıyım” diyor. F.Bahçe Başkanı Yıldırım, yıldız futbolcunun Sow’a attırdığı gol için, “Lens topu sürerken başı önde değil. Rakibini geçerken kafasını kaldırıyor, kime orta yapacağını görüyor. Bizim futbolcularımızda olmayan bir özellik” ifadelerini kullandı. Yıldırım, Lens’in istikrarından şimdilik memnun.

Krasnodar: Korkmuyoruz

Rusya Büyükelçisi Andrei Karlov’un Ankara’da suikasta uğrayıp hayatını kaybetmesinin ardından, Avrupa Ligi’nde Krasnodar ile Fenerbahçe’nin İstanbul’da oynayacağı maç gündeme geldi. Krasnodar Genel Direktör Yardımcısı Nurbiy Khakunov “Türkiye’ye gitmekten korkmuyoruz. Fenerbahçe harika bir kulüp ve güvenliğimizi sağlayacaktır” dedi.

Rakip Menemenspor

Fenerbahçe’nin kupadaki rakibi Menemenspor. İzmir’e günübirlik gidecek Sarı - Lacivertlerin Menemen ile Atatürk Stadı’nda yapacağı mücalede 20.30’da başlayacak. A2’den naklen yayımlanacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon