Yine bir kadın cinayeti!

Ankara Gölbaşı'nda yol kenarındaki bir çukurda kadın cesedi bulundu. Genç kadının tartıştığı kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü tahmin ediliyor.

Yayınlanma: 09.10.2011 - 16:30
Abone Ol google-news

Bir ihbarı değerlendiren Gölbaşı Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Haymana karayolunun 2. kilometresindeki Taşpınar Mahallesi mevkisinde, yol kenarındaki bir çukura bırakılmış bir kadın cesedi buldu.

Yapılan incelemede karın bölgesi ve sırtından bıçaklanarak öldürülen kişinin 26 yaşındaki Hülya Sütçü olduğu saptandı.

Olay yerine gelen Gölbaşı Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Hülya Sütçü'nün cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

2 aydır Ankara'da bir sığınma evinde kalan Sütçü'nün eşi Barış Sütçü tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü tahmin ediliyor.

Katil zanlısı Barış Sütçü'nün (30), Haymana'da teslim olduğu bildirildi.

Barış Sütçü'yle 2003 yılında evlene, 2 kız 1 oğlan annesi olan Hülya Sütçü'nün 3 ay önce evden kaçtığı, Ankara'da bir sığınma evine yerleştiği 2 aydır orada kaldığı öğrenildi. Hülya Sütçü'nün kocası Barış Sütçü ile tekrar bir araya gelmek için yaptığı görüşmede hayatını kaybettiği iddia edildi.

Hülya Sütçü'nün cesedi Adli Tıp Kurumunda incelenirken, gözaltına alınan Barış Sütçü de yarın Gölbaşı'nda mahkemeye çıkacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler