YKM Nisan etkinlikleri sergi gezisiyle başlıyor

Yapı Kredi Kültür Merkezi(YKM) Nisan ayı etkinlikleri Mengü Ertel'in sekseninci doğum yıldönümü vesilesiyle (YKM) Vedat Nedim Tör Salonu'nda açılan "Bir Usta Bir Dünya: Mengü Ertel - Tepe tepe kullanıyorum hülyalarımı" sergi gezisiyle başlıyor.

Yayınlanma: 01.04.2011 - 12:08
Abone Ol google-news

Bugün saat 16:00'daki Sergi gezisinde sanatçının oğlu müzisyen Murat Ertel babasının yaratıcı dünyasını anlatacak.

Etkinlikler, 4 Nisan Pazartesi günü Prof. Kemal İskender'in konuşacağı "Rubens ve İzleyicileri" söyleşisiyle devam ediyor.

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nde, saat: 18.30'de gerçekleşecek olan söyleşide Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Kemal İskender, Sanat Tarihi Konuşmaları Dizisi’nin bu ikinci etkinliğinde “Rubens ve İzleyicileri”ni ele alıyor.

6 Nisan Çarşamba günü Adnan Tönel'in moderatörliğindeki söyleşinin konusu "Mustafa Altıoklar ve Sinema"

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nde, 6 Nisan saat: 18.30'da gerçekleşecek olan toplantıda Mustafa Altıoklar konuşacak. 2008’den bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Film Yönetmenleri Derneği’nden geçtiğimiz günlerde istifa eden Mustafa Altıoklar'ın, ülkemizdeki sinema sanatına ve sektörüne dair görüşleri, filmleri hakkında konuşması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler