Yol verme kavgası ölümle bitti

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde TIR sürücüsü ile motosiklet sürücüsü arasında yol verme yüzünden çıkan kavga cinayetle son buldu. TIR sürücüsü 46 yaşındaki Mehmet Mülayim, kafasına sert bir cisimle vurulması sonucu öldü.

Yayınlanma: 01.01.2012 - 20:38
Abone Ol google-news

Merkez Akdeniz İlçesi Tarsus-Mersin Organize Sanayi kavşağında dün sabah meydana gelen olayda motosiklet sürücüsü A.Ç., seyir halindeyken bir TIR’ın kendisini yolda sıkıştırdığını öne sürüp, cep telefonuyla üç kardeşine haber verdi.

A.Ç. ve üç kardeşi, yolda Mehmet Mülayim’in kullandığı 33 TAS 13 plakalı TIR’ı durdurdu. Aşağıya inen Mehmet Mülayim, A.Ç ve 3 kardeşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Mülayim kafasına sert bir cisimle vurulması sonucu yaralandı.

Yolda devriye gezen polis ekibi, kavgayı görüp, müdahale etti. A.Ç.’yi yakalayan polisler, ambulans çağırıp, kanlar içindeki Mehmet Mülayim’in Tarsus Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Mülayim, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. İki çocuk babası Mülayim’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Gözaltına alınan A.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis, olaya karıştığı öne sürülen D.Ç., H.Ç. ve H.Ç.’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler