Yolda yürürken üzerine adam düştü: “Bellimde ağrı, kafamda kırık var”

Kağıthane Çağlayan’da yolda yürürken üzerine otelden atlayan şahsın düştüğü genç, “Ben o adamdan şikayetçiyim, otelin hiçbir tane güvenlik önlemi olmadığı için onlardan da şikayetçiyim. Bellimde ağrı var, kafamda kırık var, resmen bir travma geçirdim” dedi.

Yayınlanma: 21.02.2021 - 17:08
Abone Ol google-news

Kağıthane Çağlayan’da akli dengesi bozuk olan Cengiz Yeniaras (57), soğuk nedeniyle geceyi geçirmesi için otele yerleştirilmişti. Sabah saatlerinde kaçmak için kaldığı otelin  birinci katının penceresinden atladı. Yeniaras o esnada yoldan geçen Yusuf İşgören'in (29) üstüne düşmüştü. Yaralanan İşgören, üzerine düşen adamdan ve otel sahiplerinden şikayetçi oldu. 

“YERE YIĞILDIM, KAFAMI ÇEVİRDİM BİR TANE ADAM GÖRDÜM”

Yusuf İşgören, “Olay cuma günü oldu. Arkadaşıma gidiyordum. Yolda kafama bir şey düştü. O an binadan kalıp gibi bir şeyler döküldü sandım. Yere yığıldım, yığıldıktan sonra kafamı çevirdim bir adam gördüm. Gözümü açtığımda hastanedeydim. Ben o adamdan şikayetçiyim, otelin hiçbir tane güvenlik önlemi olmadığı için onlardan da şikayetçiyim. Şu an başımda ve belimde ağrılar var. Resmen bir travma geçirdim” dedi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon