Yunan heyeti hastanelik oldu!

Yunanistan ekonomisiyle ilgili önemli kararların alındığı Brüksel'de, Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu'ya refakat eden Yunan heyetinin bazı üyeleri görüşmelerin stresine ve baskısına dayanamayarak hastanelik oldu.

Yayınlanma: 27.10.2011 - 15:12
Abone Ol google-news

Yunan medyası, AB yetkilileriyle art arda gerçekleştirilen toplantılardaki müzakerelerin baskı ve stresinden sağlıkları bozulan Papandreu'nun yakın çalışma arkadaşı ve danışmanlarından Yorgos Glinos kalp krizi geçirirken, tansiyonu yükselerek göğsünde ağrılar oluşan Yannis Zanias'ın hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Glinos'un, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleden sonra sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen haberlerde, Zanias'ın rahatsızlığının nedeninin, aşırı stres ve baskıdan kaynaklandığının belirlendiği bildirildi.

Başbakan Papandreu, Brüksel'de Yunanistan ile ilgili alınan kararın ardından sabaha karşı düzenlediği basın toplantısında bu konuya değinerek, Brüksel'de kendisine refakat eden Yunan heyetinin zor koşullarda çalıştığını ve çeşitli tehlikeler atlattığını söylemişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler