Yurttaşlar son yolculuklarına uğurlandı

Başkent'in kalbi Kızılay'da dün gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlerden 22 yaşındaki Mustafa Bingöl ve 18 yaşındaki Orhan Güzel toprağa verildi.

Yayınlanma: 21.09.2011 - 15:17
Abone Ol google-news

Ankara'da dün meydana gelen patlamada ölenlerden 22 yaşındaki Mustafa Bingöl, toprağa verildi.

Başkentte, dün Kumrular Sokak'taki patlamada ölen Muş Malazgirt nüfusuna kayıtlı Bingöl'ün cenazesi, Keçiören Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Daha sonra, Bingöl için Keçiören Bağlum Mezarlığı önünde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından, Bingöl'ün cenazesi Kuran ve dualar okunarak toprağa verildi. Cenazenin toprağa verilmesiyle birlikte Bingöl'ün mezarlığı çevresinde toplanan yakınları ve arkadaşları gözyaşı döktü.

Baba Mehmet Emin Bingöl, yaptığı açıklamada, oğlu Mustafa Bingöl'ün 3 ay önce askerden geldiğini belirterek, ''Mustafa, patlamanın olduğu Kumrular Sokak'taki bir telefoncuda çalışıyordu. Patlama olurken de iş yerindeydi. Daha yeni askerden gelmişti. Acımız büyük'' diye konuştu.

 

Orhan Güzel, Kastamonu'da uğurlandı

Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Orhan Güzel'in cenazesi, memleketi Kastamonu'da toprağa verildi.

Orhan Güzel'in cenazesi, ailesi ve arkadaşlarının oluşturduğu konvoy eşliğinde Kastamonu'nun İhsangazi ilçesine, buradan da Akkaya Köyü Emirler Mahallesine getirildi.

Güzel'in cenazesi, Akkaya Köyü camisinde, ikindi vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta durabildiği gözlenen Güzel'in babası Mustafa Güzel, ''Gitti yavrum, aldılar yavrumu'' diye feryat etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon