'Büyük bir zafiyet' diyerek uyardı
TBMM Dışişleri Komisyonu üyesi ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Katar savaş uçaklarının Türkiye’de konuşlanabilmesine ilişkin anlaşmanın yürürlüğe girmesi ile ilgili olarak, “AKP iktidarı döneminde, Ege’de silah gücü üstünlüğü anlamında, Türkiye ilk defa Yunanistan’ın gerisine düşmüştür. Şimdi hem böyle bir zafiyete ortak olacaksınız. Ondan sonra da kendinizi savunabilmek için Katar ordusuyla tatbikat yapacaksınız ki Yunanların Rafale’sini öğrenin. Bu büyük bir zafiyettir. Böyle ülke savunması olmaz. Bu anlaşma her haliyle Türkiye’yi riske sokacak” dedi.
En Çok Okunanlar
'Adana öksüz kaldı'
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın tutukluluğunun 150. gününde, Taş Bina önünde 10 bini aşkın yurttaş bir araya geldi. CHP Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği mitingde, Karalar’ın serbest bırakılması ve göreve iadesi talep edildi. Eşi Nuray Karalar, Adanalıların desteğine teşekkür ederken duygusal anlar yaşadı.
'Cezaevinde tutulması açıkça yaşam hakkını riske atmaktır'
Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı. Böcek'in avukatları tarafından yapılan açıklamada "Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek, yaşamını tehdit eden ciddi sağlık sorunları nedeniyle bu gece acil olarak hastaneye kaldırılmıştır." denildi.
'Erdoğan layık oldukları gibi davranıyor'
Tutuklu gazeteci Fatih Altaylı, kendisiyle ilgili açık hukuksuzluk olmasına rağmen iş dünyasından herhangi bir tepki göremediğini belirterek "Dışarıya çıktığımda iş dünyasının içinden geçeceğim. Türk burjuvazisi filan deniyor, burjuva filan değiller. Tayyip Erdoğan bunların ruhunu okumuş, onlara layık oldukları gibi davranıyor" dedi.
Cübbeli Ahmet’in akrabası hakkındaki haberlere erişim engeli!
İstanbul 12. Sulh Ceza Hakimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine “Cübbeli Ahmet Hoca”nın damadının ağabeyi Muhittin Palazoğlu hakkında yayımlanan yüzlerce haber, sosyal medya paylaşımı ve video içeriğine “kişilik haklarının ihlali” gerekçesiyle erişim engeli getirdi. İBB soruşturması kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alan Palazoğlu hakkındaki haberlere eylül ayında da erişim engeli getirilmişti.