Ayasofya’da Ekrem İmamoğlu’na akıl almaz hakaretler
İktidara yakın medya organlarının ayrıştırıcı dilinin yarattığı siyasi iklimle beraber toplumsal ayrışma ve gerçekliklerden kopuş dramatik gelişmelere neden oluyor. Bunun son örneğini Ayasofya'da sokak röportajı veren bir yurttaşın sözleri ortaya koydu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan kişinin hakarete varan sözleri hayrete düşürdü.
Ayasofya’nın açıldığı gün ‘Atatürk’ün kemiklerini sokağa attık’ diyenlerin yanında CHP’lilere de hakaret ve sözlü saldırılar yapılmıştı. 31 Mart seçimi öncesi AKP’li Tevfik Göksu’nun ima ettiği, iktidara yakın hesapların sosyal medyada kara propagandaya dönüştürdüğü ‘İmamoğlu Yunan’ iftirasına inanan bir şahıs Ayasofya’da Ekrem İmamoğlu için akıl almaz sözler sarf etti.
Sen Ne Dersin (SND) ekibinin mikrofonlarına ‘Ekrem İmamoğlu müslüman değil Yunan’ diyen şahsa ‘Belgeniz var mı?’ sorusu yöneltildi. Şahıs, "Belgem var" dese de herhangi bir kanıt göstermedi.
Videonun orijinali
https://www.youtube.com/watch?v=yrRTLYvbVps&feature=youtu.be
Video Haberler
-
Ümraniye'de bir garip olay
-
Telefon batarya bir anda elinde patladı: İşte o anlar
-
Örümcek adam İstanbul'da
-
Vitessiz bisileti bırakıp vitesli olanı çaldı
-
Adana'da lastik deposunda yangın : 2 yaralı
-
Motokurye kanala düştü; O anlar kamerada
-
Doğuş Üniversitesi öğrencilerine soruşturma açıldı!
-
17 Ağustos depreminin yıl dönümünde tatbikatı yapıldı
-
Para dolu çantayı sahibine ulaştırdılar
-
3 bin ton ayçiçeği taşıyan gemi Tekirdağ açıklarında
En Çok Okunan Haberler
-
Paylaşımını sildi, danışmanını suçladı
-
Seçimler Bozdağ’ın kardeşine emanet
-
Trafikte yeni kurallar; artık izin yok
-
Son nokta konuldu, bir tarih öne çıkıyor
-
Sahneye atlayan genç gözaltına alınmış
-
CHP'den, iktidara 'normalleşme' adımı tepkisi
-
İstanbul'da İYİ Partililere saldırı
-
Cumhuriyet tarihinde ilk Ermeni kaymakam
-
AKP yüzde 30'un altında!
-
Demirtaş, AKP'li Turan'ı böyle ti'ye aldı