Ali İsmet Ural

Salih ve Kuyt

22 Şubat 2013 Cuma

Seyirci yok kol kanat kırık, atmosfer sıfır. O kadar zordur ki bu durumlar. Umarım taraftarlar gerçeği görmüştür ders alınmıştır diyecektim ki, ikinci yarıdaki o havai fişek gösterileri sahaya yine tecavüz etti. Olacak şey değil yahu.

\n

Bir başka konuya daha dikkat çekelim. Türk Telekom Arenanın çimleri G.Sarayın tüm planlarını ne kadar bozdu, rezilliği gördük. Dün de F.Bahçenin kazandığı penaltıda, dikkatle izleyin kaleci Gorbunova giden top kabarık çime takıldıktan sonra nasıl havalanıp yavaşladı ve Sowa avantaj yarattı tekrar bakın. Ama oydu buydu, Kuyt neler harcadı neler, Sow 6 pastan neler kaçırdı neler demek bir yana turu geçmek Fenerbahçenin yükselen grafiğine destek oldu. Emre zaten oynayamıyor. Meireles cezalı ama genç Salih abilerini aratmadı adeta. Bir diğer abisi Mehmet Topal ile çok uyumlu ve iyi işler yaptılar. Yobo ve Egemen de hiç aksamadan oynadılar.

\n

Deplasmanda 0-0 iyi gibi görünse de handikapları çok fazla. 1-0 öndeyken bile yiyeceğiniz bir gol size veda demektir. Bu stresle oynadı Fenerbahçe.

\n

Baganın daha 16. dakikada oyundan atılması işin zor kısmını aşmakta yardımcı oldu F.Bahçeye. Takımın golcüsü Radionov bile kendi orta sahasına kadar gelip arkadaşlarına yardım edince bu dakikadan sonra Fenerbahçe daha rahat top yapmaya ve gol aramaya başladı. Batenin tek tehlikeli pozisyonu 46. dakikada Volkanın kornere çeldiği pozisyondu ama Fenerbahçenin pozisyonları say say bitmez. Gecenin etkisiz 2 ismi Kuyt ve Webo idi. Özellikle Kuyt neler kaçırdı neler. 1-0 giden maçta o kadar tehlikelidir ki bunlar. Bir tane yersiniz Haydi herkes eve olursunuz.

\n

Sezonun ikinci yarısına yeni transferler ile daha istekli daha takım havasında giren Fenerbahçe 10 güne sığan 4 maçlık zorlu bir trafiği kazasız atlatabildiyse bundan sonrası daha güzel işler üretilecek demektir. Aykut Hocanın ezdirmeden yavaş yavaş 11 için hazırladığı Salih sanırım önümüzdeki sürecin taze kanı olmayı başardı artık. Bravo ona.

\n

\n



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları