Gülengül Altınsay

İşimiz Büyü

12 Mart 2015 Perşembe

En sonunda çareyi bulduk. Futbolumuzun problemlerini çözmek için artık kafa yormaya gerek kalmadı. Çünkü ‘büyü’yü keşfettik. Bundan böyle iyi bir büyü yöntemiyle kaleye giden topun yönünü değiştirebilir, maçı lehimize çevirebiliriz.
Baksanıza F.Bahçe-G.Saray derbisinin ardından Burak’ın attığı şutun fizik kurallarını yıkarak kavis yaptığı, bunun da ancak büyüyle olabileceği konuşuluyor bazılarınca.
Zaten futbolun gerçeklerini, futbolun sorunlarını konuşmamak için ne mümkünse yapıyoruz.Örneğin Beşiktaş’ın borçlarını 20 kat arttıran daha kötüsü sahte evrak nedeniyle Beşiktaş’a kara leke süren Demirören’i futbolumuzun başına ‘kurtarıcı’ diye getirdik. Ve transferlere gelirlerinin üç katı dört katı para harcayan sonra da UEFA’dan yasak yiyen ama nedense zirveye oynamaktan ödleri kopan Anadolu kulüplerine bakın.
Dahası her şeye “eyvallah” derken iş yayın ihalesine gelince “ben yapacağım” diye ortaya çıkan “ne kuş ne deve” Kulüpler Birliğine bakın. Peki hakemlerin yorumlarını formaya, stada ve skora göre değiştirmesine ne dersiniz?
Tüm bu garipliklerin açıklamasını yapamıyorduk bu güne kadar.
Şimdi bulduk işte:
Kara büyü!

Top Kartal’da
Maç öncesi kendi kendimize şöyle olsa böyle olsa tartışmalarına giriyoruz ama bunların hepsi temenniden öteye geçemiyor. Dileğimiz Beşiktaş’ın bu akşam tıpkı Liverpool maçında olduğu gibi Kartal gibi korkmadan, güvensizliğe düşmeden maçı tamamlaması.
Deplasmanda atılacak golün önemi malum. Brugge ise az gol yiyen, disiplini hiç elden bırakmayan çalışkan bir takım.
Umarım top da şans da bizden yana olur…  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Kim çürümüş? 18 Nisan 2024
Süper kriz 11 Nisan 2024

Günün Köşe Yazıları