Yazarlar Günün Köşe Yazıları Tüm Yazarlar Spor Yaşam Konuk
Hagi’den Selçuk’a
\n\n\n
G.Saray Hagi’nin futbolu bırakmasından bu yana frikikten gol atmayı unutmuştu. Selçuk İnan’ın gelişiyle birlikte bu büyük eksiklik giderildi. İşte Trabzonspor maçı ve işte dün geceki Manisaspor karşılaşması. Oyunun kilitlendiği dönemde ortaya çıkan Selçuk İnan harika bir frikik golüyle maçın gidişini değiştirdi. Aslında aynı Selçuk ilk yarının bitimine doğru yaptığı mükemmel asistle de değiştirebilirdi sonucu. Ama ne var ki Emre Çolak kafasına al da at diye indirilen bu topu dışarı nişanlayınca ilk yarı golsüz kapanmıştı.
\nSelçuk gibi maçın gidişini değiştiren bir başkası da hakem Özgür Yankaya’ydı. Yiğit İncedemir’e gösterdiği ikinci sarı kart kararı ağırdı ve o dakikaya kadar direnen Manisaspor’un kolu kanadı kırıldı. Şu bir gerçek ki Manisaspor bu ligin en iyi takımlarından biri. Kadrosu aşağı yukarı 3 yıldır değişmiyor. Bu da sahaya olumlu şekilde yansıyor.
\nTekrar G.Saray’a dönelim. Özellikle ikinci yarıda hücum organizasyonlarında daha çok gözüken taraftı. Sağ taraftan sürekli bindiren Eboue’nin yanısıra Selçuk, Melo, Elmander ve Ujfalusi G.Saray’ın sivrilen oyuncularıydı. Aksayan yönleri ise Baros, Emre Çolak, Hakan Balta ve tribünleri doldurmayan G.Saray taraftarıydı. Öyle veya böyle... G.Saray ligin ilk yarısını lider bitirdi. Her defasında bunu üstüne basa basa yazıyorum. Bu liderlikte en büyük pay Fatih Terim’indir.
\n\nYazarın Son Yazıları
Video Haberler
-
Boğaziçililer sosyal medyadan koro halinde seslendi
-
Erdoğan konuşturmadı: Sen mikrofonu vekilimize ver
-
Erdoğan'a 'Takoz' yanıtı: Eğer bir takoz varsa...
-
İstanbul’da kar yağışı başladı
-
Şaşırtan baskın: Dışarıdan çiğköfteci içi berber
-
CHP'li ismi şoke eden skandal görüntüler
-
İmamoğlu, Nazım Hikmet'in eserini okudu
-
İstanbul'da rezaletin görüntüleri! O anlar kamerada
-
Himalaya dağlarındaki çığ felaketi kamerada
-
Boğaziçili öğrencileri karanlık da durduramadı