Oğuz Tongsir

Hagi'den Selçuk'a

22 Aralık 2011 Perşembe
\n

\n\n\n

G.Saray Haginin futbolu bırakmasından bu yana frikikten gol atmayı unutmuştu. Selçuk İnanın gelişiyle birlikte bu büyük eksiklik giderildi. İşte Trabzonspor maçı ve işte dün geceki Manisaspor karşılaşması. Oyunun kilitlendiği dönemde ortaya çıkan Selçuk İnan harika bir frikik golüyle maçın gidişini değiştirdi. Aslında aynı Selçuk ilk yarının bitimine doğru yaptığı mükemmel asistle de değiştirebilirdi sonucu. Ama ne var ki Emre Çolak kafasına al da at diye indirilen bu topu dışarı nişanlayınca ilk yarı golsüz kapanmıştı.

\n

Selçuk gibi maçın gidişini değiştiren bir başkası da hakem Özgür Yankayaydı. Yiğit İncedemire gösterdiği ikinci sarı kart kararı ağırdı ve o dakikaya kadar direnen Manisasporun kolu kanadı kırıldı. Şu bir gerçek ki Manisaspor bu ligin en iyi takımlarından biri. Kadrosu aşağı yukarı 3 yıldır değişmiyor. Bu da sahaya olumlu şekilde yansıyor.

\n

Tekrar G.Saraya dönelim. Özellikle ikinci yarıda hücum organizasyonlarında daha çok gözüken taraftı. Sağ taraftan sürekli bindiren Ebouenin yanısıra Selçuk, Melo, Elmander ve Ujfalusi G.Sarayın sivrilen oyuncularıydı. Aksayan yönleri ise Baros, Emre Çolak, Hakan Balta ve tribünleri doldurmayan G.Saray taraftarıydı. Öyle veya böyle... G.Saray ligin ilk yarısını lider bitirdi. Her defasında bunu üstüne basa basa yazıyorum. Bu liderlikte en büyük pay Fatih Terimindir.

\n\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Aciz G.Saray 19 Mart 2014
Deplasman Kâbusu 3 Mart 2014

Günün Köşe Yazıları