TÜYAP’ta Kore yayıncılığı

Onur Konuğu ülke Kore Cumhuriyeti, TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı okurlarıyla buluştu.

Yayınlanma: 05.11.2017 - 23:26
Abone Ol google-news

Onur Konuğu ülke Kore Cumhuriyeti, yazar söyleşilerinden müzik dinletilerine; eğitim yayınlarından mutfak yayınlarına, yelpaze yapımına; basılı kitaptan dijital yayıncılığa kadar tüm renk ve zenginliğiyle TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı okurlarıyla buluştu.

Kitap satışı yapmasalar da bu fuar için özel olarak yayımladıkları içinde 16 yazar ve şairden örneklerin bulunduğu “Kore Roman, Öykü ve Şiir Antolojisi”ni ücretsiz dağıtarak merak edenlere ülkelerinin edebiyatını tanıtıyorlar.

Bir yanda da iki ülkenin yayıncıları panel ve sohbetlerle ikili ilişkileri geliştiriyor.

Ataol Behramoğlu kitqaplarını imzaladı

Gazetemiz yazarı, şair Ataol Behramoğlu fuarın ilk gününde olduğu gibi dün de imza gününde sevenleriyle buluştu. Behramoğlu, Tekin Yayınevi’nin standında kitaplarını imzaladı.

Türkiye Yazarlar Sendikası ve Manos Kitap’ın Kalamış Salonu’nda düzenlediği TYS Başkanı Mustafa Köz’ün yönettiği şiir dinletisiyle emeğin şairi Sennur Sezer şiirlerinden örneklerle anıldı.

Günün fuar söyleşileri ve imza stantlarında en yoğun ilgi tarihçi yazar İlbey Ortaylı’ya oldu.

Onur Yazarı Ayla Kutlu ile “İnsanlığın Öbür Yarısının Yazarı” başlıklı söyleşide Kutlu’nun gerçekleri ifade etme temelinde yükselen edebiyatı ve duruşu konuşuldu. Yazar okurların sorularını da yanıtladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler