Amazon Prime Video’da Watch Party nasıl yapılır?

Amazon'un sahip olduğu dijital yayın platformu 'Prime Video' son zamanlarda insanların ilgisini çekiyor. Platformun kendi dizileri Invincible, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, The Boys ve Zaman Çarkı gibi diziler bu yükselişin ana sebebi olarak görülüyor. Birçok insan son zamanlarda platformda 'Watch Party (Birlikte İzleme)' özelliğinin nasıl kullanıldığını merak ediyor. İşte Prime Video'da Birlikte İzleme özelliğini kullanmak için yapılması gerekenler...

Yayınlanma: 17.07.2023 - 16:48
Amazon Prime Video’da Watch Party nasıl yapılır?
Abone Ol google-news

Amazon dijital yayın platformu Prime Video'ya yaptığı yatırımlar ile kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Prime Video kullanıcıları son zamanlarda arkadaşları ile beraber dizi izlemek için 'Watch Party' özelliğinin nasıl kullanılacağını merak ediyor. Watch Party özelliğini kullanmak için ekstra bir eklenti gereksinimi bulunmuyor.  

WATCH PARTY NASIL YAPILIR?

Kullanıcıların ilk olarak arkadaşları ile izlemek istedikleri film ve dizinin sayfasına giriş yapmaları gerekiyor. Daha sonra dizinin ana sayfasında yer alan 'Watch Party Oluştur' seçeneğine tıklamalılar. Daha sonra kullanıcılar açılan çıkan ekrandan oluşturduğunuz odanın odaya isim belirlemeliler. 

Bu adımlardan sonra oluşturulan odaya başkalarını davet etmek için bir 'davet linki' veriliyor. Kullanıcılar bu linki beraber izlemek istedikleri arkadaşları ile paylaşmalılar. Bu aşamadan sonra paylaşılan kişinin Prime Video hesabı bulunuyorsa 'Watch Party' özelliğini kullanarak beraber izlemeleri mümkün oluyor. 

Oluşturulan bu odaya en fazla 100 kişi katılabiliyor. Aynı zamanda odanın içinde bir sohbet bölümü de bulunuyor. Buradan da odada bulunan kişiler ekstra bir uygulamaya gerek kalmadan sohbet edebiliyor. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler