Kamera çıkıntısı küçülüyor: iPhone 15 Pro Max için detaylar

Apple'ın yeni iPhone serisi bir aksilik çıkmazsa eylül ayında tanıtılacak. Telefon serisi hakkında pek çok detay ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yayınlanma: 27.02.2023 - 11:09
Kamera çıkıntısı küçülüyor: iPhone 15 Pro Max için detaylar
Abone Ol google-news

iPhone 15 serisi hakkında pek çok sızıntı yapıldı. Bazıları oldukça olası dururken, bazıları pek de gerçekleşmeyecek gibi duruyor yine de yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Twitter hesabı üzerinden özellikle yeni çıkacak cihazların özelliklerini paylaşan, Ice Universe, iPhone 15 Pro Max için bazı tüyolar verdi. 

iPHONE 15 SERİSİ İÇİN YENİ DETAYLAR

Telefonun kamera çıkıntısının küçüleceğini belirten Ice Universe, iPhone 15 Pro Max için boyut detaylarını aktardı. Bu kapsamda, telefonun yüksekliği 129.9 mm olacakken, genişliği 76.7 mm, kalınlığı 8.3 mm, kamera çıkıntıları 3.6 mm ve toplam kalınlık da 11.84 mm olacak. 

Daha önce telefon serisi hakkında yapılan bazı tahminler de var. Örneğin iPhone 15 serisinin pro takılı modellerinde titanyum kaplama kullanılacak ve söylenene göre tüm modellerde USB-C'ye geçilecek ya da tamamen kablosuz bir sistem için şarj portu kaldırılacak. 

Tasarım tarafında ses getiren detaylardan biri de şüphesiz yeni bir kırmızı renk tonunun ekleneceğinin söylenmesi olmuştu.

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon