Kültür Rotası

Konserden tiyatroya, sinemadan sergiye kültür sanat dünyasından öne çıkan etkinlikleri yeni yılda da 'Kültür Rotası'nda takip etmeye devam ediyoruz.

Yayınlanma: 07.01.2024 - 12:28
Kültür Rotası
Abone Ol google-news

‘UYKUSUZ BİR RÜYA’

Berkay Ateş’in kaleme aldığı ve oynadığı, rejisini Yiğit Sertdemir’in üstlendiği Tiyatro D22’nin yeni oyunu “Uykusuz Bir Rüya, Salim”, 26 Ocak’ta Atlas 1948 sahnesinde, biletler mobilet’te.

*

BORUSAN SANAT’TAN YENİ YIL KONSERİ

BİFO’nun geleneksel yeni yıl konseri, 11 Ocak Perşembe Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicileriyle buluşacak. Soprano Nino Machaidze ve tenor Jonathan Tetelman’a BİFO’nun eşlik edeceği konserin şefliğini Carlo Tenan üstleniyor.


*

BİR İDEALİN PEŞİNDE



Atatürk’ün önderliğinde başlatılan ulusal arkeoloji seferberliğinin ilk kazısı Alaca Höyük’ten çıkarılan arkeolojik eserlerin önemli bir bölümü “Bir İdealin Peşinde: Atatürk ve Alaca Höyük” sergisinde bir araya geldi. Küratörlüğünü Nihat Tekdemir’in, bilimsel danışmanlığını ise Tayfun Yıldırım’ın yaptığı sergi, 10 Mart’a kadar İstanbul’daki Yapı Kredi Müzesi’nde görülebilir.


*

PALANDÖKEN: CAZ MAZ

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Caz Maz”ın ilk durağı Palandöken olacak. Lesli Karavil stand up gösterisi ile başlayacak etkinlikte Oz. Hybrid Ensemble, Öner Karaçuha Quartet, Aytek Dorken: Impromptu Harmony, 'Su Sonia' ve Marlô canlı performanslarıyla 11-14 Ocak tarihlerinde Sway Hotels’de katılımcılarla buluşacak.


*

KOYU ANTOLOJİ

Türk rock müziğinin efsanevi ismi Teoman, kariyerinde biriktirdiği özel hikâyeleri şarkılarıyla birleştirdiği “Koyu Antoloji” ile sevenleriyle buluşuyor. 26 Ocak Cuma akşamı Ankara Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi sahnesinde yapılacak konserin biletleri Passo’da.

 

*

CANDAN ERÇETİN

Türk pop müziğinin yıllara meydan okuyan ismi Candan Erçetin, 20 Ocak’ta EKM Erciyes Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak. Konserin biletleri biletix’te.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler