Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Ukrayna'da savaşan Rus askerlerini denetledi

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, "özel askeri operasyon" kapsamında Ukrayna'da savaşan Rus askerlerini denetledi.

Yayınlanma: 04.03.2023 - 13:59
Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Ukrayna'da savaşan Rus askerlerini denetledi
Abone Ol google-news

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, "özel askeri operasyon" bölgesindeki güney Donetsk yönündeki Vostok birlik gruplarından birinin komuta merkezini denetledi.

Sergey Şoygu'nun, burada birlik komutanı Korgeneral Rustam Muradov'dan mevcut durum ve birliklerin eylemleriyle ilgili bilgi aldığı kaydedildi.

Şoygu'nun, bölgedeki personelin güvenli konaklama koşulları ile tıbbi ve lojistik birimlerin çalışmaları da dahil olmak üzere grup birlikleri için çok yönlü desteğin organizasyonuna özel önem verdiği kaydedildi.

Şoygu ayrıca, Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi bölgesinde görev yapan askerlere "özverileri ve kahramanlıkları" için teşekkür ederek "devlet ödülleri", "cesaret nişanları", "George Cross" nişanı ve "Cesaret" madalyalarını takdim etti.

Rusya Savunma Bakanlığı, "Orgeneral Sergey Şoygu, özel askeri operasyon bölgesinde çalışırken Güney Donetsk yönündeki Vostok birlik grubunun birliklerinden birinin ileri komuta merkezini denetledi. Şoygu, birlik komutanı Albay-General Rustam Muradov ve karargah subaylarından mevcut durum ve birliklerin eylemleri hakkında bir rapor dinledi" açıklamasında bulundu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler