Son dakika: Rusya hava sahasını sivil uçuşlara kapattı

Rusya Federal Havacılık Ajansı, 24 Şubat ile 2 Mart tarihleri arasında ülkenin güneyindeki tüm havaalanlarında uçuşların durdurulduğunu açıkladı.

Yayınlanma: 24.02.2022 - 07:11
Son dakika: Rusya hava sahasını sivil uçuşlara kapattı
Abone Ol google-news

Rusya’nın Ukrayna topraklarına saldırmasının ardından her 2 ülkede de gerilim artmaya devam ederken, Rusya Federal Havacılık Ajansı duyuru yayınladı.

Donbass Bölgesi’ne yakın noktalarda bulunan havaalanlarında yurtiçi ve yurtdışı tüm uçuşların iptal edildiği belirtilerek, “24 Şubat 2022’den, 2 Mart 2022 tarihine kadar Rusya’nın güneyindeki Rostov, Krasnodar, Anapa, Gelencik, Elista, Stavropol, Belgorod, Bryansk, Orel, Kursk, Voronej, Simferopol kentlerine tüm uçuşlar geçici olarak durdurulmuştur. Uçuş kısıtlamaları kaldırıncaya kadar havaalanlarına gidilmemesi şiddetle tavsiye edilir” denildi.

" />

KİEV'DE PATLAMA SESLERİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından başkent Kiev dahil ülkenin çeşitli kentlerinde patlama sesleri duyuluyor.

Kiev'in yanı sıra Harkov, Kramatorsk, Mariupol, Mykolaiv, Odesa kentlerinde art arda patlamalar yaşandı.

UKRAYNA'DA UÇUŞLAR KISITLANDI

Ukrayna hava sahasında uçuşların kısıtlandığını duyurdu.

Ukrayna hava sahasındaki sivil uçak uçuşlarının "sivil havacılık için potansiyel tehlike nedeniyle kısıtlandığını" söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler