'UFO' olduğu iddia edilen bir cismin görüntüleri paylaşıldı

Araştırmacı Jeremy Corbell ve Gazeteci George Knapp, ABD ordusunun Irak üzerinde uçan ve "Bağdat Fantomu" olarak adlandırılan "silindirik" şekilli bir cisme ait görüntüleri ortaya çıkardı.

Yayınlanma: 08.03.2023 - 15:49
'UFO' olduğu iddia edilen bir cismin görüntüleri paylaşıldı
Abone Ol google-news

Araştırmacı Jeremy Corbell ve Gazeteci George Knapp, Mayıs 2022'de Irak'ın başkenti Bağdat üzerinde uçan bir cismin ABD Hava Kuvvetleri mensupları tarafından sızdırıldığı iddia edilen görüntülerini yayınladı.

İki isim, Mayıs 2022'de ABD Hava Kuvvetleri tarafından Reaper insansız hava aracı kullanılarak Bağdat'taki aktif bir çatışma bölgesinden çekilen görüntüleri Weaponised podcast'lerinin bir bölümünde paylaştı.

Görüntülerin, ABD Hava Kuvvetleri üyeleri tarafından sızdırıldığı iddia ediliyor.

 

Klipte, ince cismin UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) olarak tanımlandığı iddia ediliyor.

"BU BİR UFO"

Jeremy Corbell, "Şu anda hükümetimiz bunu resmi olarak UAP olarak etiketledi, ama doğru yerlere gitmedi. Bu, uzunluğuna kıyasla çok ince bir nesne. Sol üst tarafa bakarsanız, bunun beyaz sıcakta çekildiğini göreceksiniz, bu da arka planın görüntüden daha sıcak olduğu anlamına geliyor. Bu arada, bu cismin kontrollü bir şekilde uçtuğunu ve ekran boyunca soldan sağa doğru akıllı bir şekilde kontrol edildiğini %100 teyit edebilirim" dedi.

 

Corbell, videonun ilginç olduğunu, çünkü nesnenin "tepkisel itici güç için göreceğiniz geleneksel imzaları göstermediğini" savunarak, "Bunun ne olduğunu bilmiyorum, bu bir UFO" ifadelerini kullandı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler