2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi soru kitapçıkları erişime açıldı! KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı tamamını görüntüleme..

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını yayımladı. İşte, KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı tamamını görüntüleme..

Yayınlanma: 25.09.2022 - 17:45
2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi soru kitapçıkları erişime açıldı! KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı tamamını görüntüleme..
Abone Ol google-news

Türkiye genelinde memur ve öğretmenlik hayaliyle binlerce adayın girdiği 2022-KPSS'nin temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının bir kısmı ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı. Açıklanan gelişmeye dair merak edilenler..

2022 KPSS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

ÖSYM'nin açıklamasında ''24 -25 Eylül 2022 tarihlerinde uygulanan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumlarına ait (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’ları aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.'' ifadeleri yer aldı.

KPSS'ye giren adaylar, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 5 Ekim saat 23.59'a kadar ulaşabilecek.

KPSS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAPLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM sınav takvimine göre; 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde uygulanan KPSS Lisans alan bilgisi sınavlarının sonucu, 21 Ekim 2022 tarihinde erişime açılacak.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler