Kış geldi, lastik kampanyaları başladı: Son tarih 31 Aralık...

Goodyear, kış kampanyası ile binek, SUV ve hafif ticari araç sahiplerine kış lastiklerini avantajlı bir şekilde satın alma imkânı sunuluyor.

Yayınlanma: 30.09.2023 - 14:05
Kış geldi, lastik kampanyaları başladı: Son tarih 31 Aralık...
Abone Ol google-news

Goodyear açıklamasına göre, uzun yaz döneminin bitmesine az bir zaman kala, soğuk havalar ve kış mevsimi için hazırlıklar da başladı. Goodyear da sunduğu avantajlarla araç kullanıcılarının hazırlıklarına destek oluyor.

31 Aralık 2023'e kadar geçerli kampanyada, belirtilen Goodyear markalı, 17 inc ve üzeri binek, SUV ile hafif ticari araç kış lastiklerinden tek seferde 4 adet satın alan katılımcılara ürün ve servis avantajları sunuluyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Goodyear 2023 Kış Kampanyası kapsamında; Goodyear UltraGrip serisinin 19-22 inç arasındaki modellerinin alımında 250 lira, 18 inç modeli alımında 200 lira, 17 inç modeli alımında ise 150 lira tutarında avantajlar uygulanıyor. Avantaj hafif ticari araçlar için Goodyear UltraGrip Cargo modellerinde de 200 lira olarak sunuluyor.

Kampanyaya katılmak içim katılımcılar, Goodyear Kampanya yazıp 4642’ye yolladıkları SMS sonrasında kendilerine gönderilen aktivasyon koduyla, kampanyanın internet sitesinde yer alan formu doldurarak veya doğrudan internet sitesindeki bilgileri doldurduktan sonra gönderilen aktivasyon kodu ile 'Goodyear Kış Kampanyası'ndan yararlanabiliyor.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler