Togg'un teslim tarihi ve kaç adet üretileceği belli oldu

Togg'un mart ayı içinde web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacağı, siparişleri ve siparişlerin teslimat sıralamasının çekilişle belirleneceği ve teslim edilmeye başlanacak tarih açıklandı.

Yayınlanma: 11.03.2023 - 07:00
Togg'un teslim tarihi ve kaç adet üretileceği belli oldu
Abone Ol google-news

Togg, 2023 yılında 20 bin adet araç üretecek ve araçlar yıl boyunca kullanıcılarına teslim edilecek.

Togg açıklamasına göre, Togg, 5 Şubat’ta başlayan NFT açık artırmasını, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketleri nedeniyle 6 Şubat’ta durdurarak ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

Başladığı günden 10 gün sonra tamamlanacağı akıllı kontrat ile blok zincirine işlenen NFT açık artırması, depremin maddi manevi yıkıcı etkilerinin derinden yaşandığı bu zaman diliminde, şartnamesinde de açıkça belirtildiği gibi, kendiliğinden sona ermiş oldu.

Açık artırmanın ileri bir tarihe ertelendiğinin duyurulmasından sonra bazı kullanıcılar Trumore dijital varlık cüzdanlarındaki AVAX’larını çektiler, bazıları ise cüzdanlarında tutmaya devam etti.

Ülke olarak içinde bulunulan böylesi zor bir dönemde yeni bir açık artırma yapmayı doğru bulmadığını duyuran Togg, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üretilen “100. Yıl Özel Seri” Togg araçları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkını sağlayan NFT açık artırmasını 2023 yılı içinde yapacak ve ilgili serinin teslimatlarına 29 Ekim tarihinden itibaren başlayacak.

100. Yıl Özel Seri araçlara sipariş verme hakkı tanıyacak NFT açık artırmasının ertelenmesinin Togg planlarında değişikliğe neden olmadığı ifade edilen açıklamada, markanın mart ayı içinde web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacağı, siparişleri ve siparişlerin teslimat sıralamasının çekilişle belirleneceği ve mart ayı sonundan itibaren ilk araçların kullanıcılara teslim edilmeye başlanacağı aktarıldı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler