Bu hafta 5 film vizyona girecek

21 Mart 2014 Cuma, 11:07
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Yönetmen Uğur Yücel'in senaryosunu da yazdığı son filmi "Soğuk", Kars'ta geçen bir insan hikayesini beyaz perdeye yansıtıyor. 32. İstanbul Film Festivali'nden "En İyi Müzik Ödülü", 20. Altın Koza Film Festivali'nden "En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü" ile dönen film, çeşitli uluslararası festivallerde izleyicilerden tam not aldı.
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Yönetmen Ömer Leventoğlu imzası taşıyan "Mavi Ring" adlı filmde, Ezgi Çelik, Kemal Ulusoy, Nazmi Kırık, Şerif Şahinler, Sezgin Cengiz, Volkan Yıldız, Mehmet Aşkın, Bilal Bulut, Mirza Metin ve Selahattin Taşdöğen rol aldı.
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Yönetmen Özgür Bakar'ın senaryosunu Alper Kıvılcım ile birlikte yazdığı korku filmi "Ammar: Cin Tarikatı" adlı filmde, Duygu Paracıkoğlu, Eylül Su Sapan, Ozan Akbaba, Burak Sarımola, Dilşah Demir, Ufuk Şen ve Nezahat Oynar rol aldı.
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Yönetmenliğini Neeson'un "Kimliksiz" filminde de beraber çalıştığı Jaume Collet Serra'nın yönettiği filmde, Neeson, her 20 dakikada bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden esrarengiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Bill Marks'ı canlandırdı.
Bu hafta 5 film vizyona girecek
"Hazine Avcıları/Monuments Men"in yönetmenliğini aktör ve yapımcı George Clooney imzası taşıyor. Gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlanan filmde, bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle oluşan ekip, Naziler tarafından ele geçirilen ve her an yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan önemli sanat eserlerini kurtarmaya çalışıyor.

En Çok Okunan Haberler