Çaldığı otomobille polis aracına çarptı

Çanakkale'de, otomobil çalan bir kişi, kendisini yakalamaya çalışan polis aracından sonra park halindeki otomobile çarpıp durunca yakalandı.

Yayınlanma: 19.01.2009 - 09:14
Abone Ol google-news

Edinilen bilgiye göre, S.G (29), Barbaros Mahallesi'nde Hazma Bodur'a ait park halindeki 17 DK 921 plakalı otomobili, düz kontak yaptırarak çalıştırıp kaçtı. Bodur, aracını park ettiği yerde bulamayınca durumu polise bildirdi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'ne gelen bir ihbarla otomobilin kent içinde olduğu anlaşılınca, telsiz kanalıyla tüm ekipler duyarlı olmaları konusunda uyarıldı.

Bu sırada, Tuğsavul Caddesi'nde söz konusu çalıntı otomobili fark eden Bölge Trafik Müdürlüğü'ne bağlı ekip, takibe başladı. Takip edildiğini anlayan zanlı, kullandığı otomobille polis aracına çarptı.

Yaklaşık 10 dakika süren kovalamacanın ardından S.K'nin kullandığı otomobil, park halindeki bir başka araca çarparak durdu.

Olay yerine gelen ekipler tarafından gözaltına alınan zanlının, daha önceden de çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler