90 şanslı Fenerbahçeli

Sarı - Lacivertliler çarşamba günü Tuzla deplasmanına gidecek. Ev sahibini şimdiden aldı bir endişe. Çünkü stadın kapasitesi zorlamayla 2 bin kişi alıyor.

Yayınlanma: 13.12.2015 - 14:49
Abone Ol google-news

Kupa maçlarının tamamlanan ilk iki turunda sorun çıkmadı, fakat asıl sorun şimdi baş gösterecek. Nedeni üç büyüklerin de dahil olması. Gruplar 3-5 gün kadar önce belirlendi. Fenerbahçe’nin bulunduğu gruptaki takımlardan birisi de Tuzlaspor. Sarı - Lacivertliler çarşamba günü Tuzla deplasmanına gidecek. Ev sahibini şimdiden aldı bir endişe. Çünkü stadın kapasitesi zorlamayla 2 bin kişi alıyor. Binlerce Fenerbahçe taraftarı kapatsite ne kadar sınırlı olursa olsun yollara koyulacak. İstanbul’un merkezinden Tuzla yaklaşık 30-35 dakika. Hadi trafiği varsayalım bir saati geçmez. Maç günü burada sıkıntı kaçınılmaz. Ama başka bir alternatif yok. Kupa maçları hep sıkıntı zaten. Biletler aynı gün satışa sunulacak. Birkaç gün önceden verilmesi söz konusu değil. Statta yoğun çalışmaların olduğunu öğrendim. Rakibin Fenerbahçe olması ayrı bir heyecan.

‘Gurur verici’

Başkan Yardımcısı ve Tesis Müdürü Zekeriya Tutar, maç öncesi bir takım tadilatlar yaparak stadı hazır hale getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Fenerbahçe dünya devlerinden ve de dört büyükten bir tanesi. Şu anda stadımızda yoğun çalışma var. Stadımızın kapasitesi çok düşük. Rakip seyirciye yüzde 5 oranında ancak 90 kişilik yer verebiliyoruz. Stada ise 2 bin kişi alabiliriz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler