AKP'li adaydan MHP'yi kızdıracak sözler: Çöp bile...

AKP'nin Muradiye Belde Belediye Başkan adayı Musa Süreyya Balcı, yerel seçim çalışmaları kapsamında katıldığı programda MHP'yi hedef alarak, "Ben şu anki bütçemizle bir muhalefet partisi belediyesinin çöpü bile toplayacağına inanmıyorum" diye konuştu.

Yayınlanma: 06.03.2019 - 21:17
Abone Ol google-news
<video:1281210>

AKP'nin Muradiye Belde Belediye Başkan adayı Musa Süreyya Balcı, yerel bir televizyon kanalında katıldığı televizyon programında MHP'yi hedef gösteren açıklamalarda bulundu.

Muradiye'de Cumhur ittifakının olmadığını ve bir rekabetin söz konusu olduğunu söyleyen Balcı, spikerin "Belediyeyi MHP alırsa hizmet alamaz mı?" sorusuna "Çok zor. Ben şu anki bütçemizle bir muhalefet partisi belediyesinin çöpü bile toplayacağına inanmıyorum" yanıtını verdi.

Sözlerine Rize Belediyesi'nin bütçesiyle devam eden Balcı, "90 bin TL geliri olan bir belediyenin 15 bin TL fazlası oluyor. Bunu 60 ayla çarptığın zaman 1 milyon 200 bin TL eder. Ben 5 yılda sadece 1 milyon 200 bin TL çöp parası öderim. Muhalefet partisi Muradiye'de nüfus başına gelen parayla çöpü toplayamaz" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler