"Ali Koç'u savunmak, Fenerbahçe'yi savunmaktır"

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyesi ve eski idarecilerden Sait Yılmaz, Başkan Ali Koç ve ekibine yönelik başlatılan yıpratma politikasına tepki gösterdi.

Yayınlanma: 26.02.2020 - 11:00
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyesi ve eski idarecilerden Sait Yılmaz, Başkan Ali Koç ve ekibine yönelik başlatılan yıpratma politikasına tepki gösterdi.

Ali Koç'un rekor oyla ve Fenerbahçelilerin büyük desteğiyle Başkanlık koltuğuna oturduğunu anımsatan Sait Yılmaz, iç ve dış mihrakların yıpratma faaliyetinde başarılı olamayacağına dikkat çekti.

Sporun ruhunda kazanmak ve kaybetmek olduğunu dikkat çeken Sait Yılmaz, "Derbi maçta yaşananlar hepimizi çok üzdü. Bu ne biçim Fenerbahçeliliktir! Tarihimizin en büyük oyuyla ve taraftarın desteğiyle seçilmiş bir Başkana, shadaki skor bahanesiyle  şahsi egolarını tatmin etmek ve kulüpte pozisyon kazanmak için bu denli seviyesiz ve haksız eleştiri ve hakarette bulunulması hiç bir Fenerbahçeliye yakışmaz.

Üstelik kulübün içinde bulunduğu ekonomik şartlar ve halen daha 'Fetövari' intikam süreci devam ederken bunların yapılması Fenerbahçe’ye katkı değil aksine engel ve ihanettir. Eleştirinin de bir dozu olur" dedi.

Ali Koç'un tribünden gelen, camianın iç dinamiklerini bilen bir başkan olduğuna dikkat çeken Sait Yılmaz,"Ali Koç’u bırakın kaybetmeyi, moral vermek, güç vermek,destek olmak ve her şeyimizle yanında arkasında gerekirse önünde durmamız gerekirken zamanlardayız.  Darıltmamak, üzmemek, kırmamak gerekirken, nerdeyse bütün agresifliğimizle ve hadsizce saldırmak olsa olsa körlük,nankörlük ve kıskançlıktan öte bir şey değildir. Fenerbahçe’yi seven her Fenerbahçeli bizim gibi düşünüyor. Seçim yok ve bir yıldan  daha fazla bir zamanı var bu yönetimin. Beğenmeyen eleştiren varsa, mali genel kurullarda, divan toplantılarında eleştirilerini getirebilir. Sahadayarış devam ederken, rakiplerimiz içerden dışardan her türlü desteği alırken, Ali Koç ve arkadaşlarının biz üyeler ve taraftarımızın gücünden başka kimsesi yoktur. Kulüp bu kadar zorluklarla mücadele ederken karnından konuşmamak lazım. Hele bunlar geçmişte bu kulüpte yöneticilik yapmış kişilerse iki sefer düşünmeleri gerekir. Biz ve arkadaşlarımız her şartta ve her durumda Başkanımız Ali Koç'un yanındayız.Ve sonuna kadar yanında olacağız. Ayrıca Ali Koç’un yanında olmak Fenerbahçe’nin yanında olmak demektir" diye konuştu..


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler