Almeida'nın boşanma nedeni Beşikt'aşk'

BJK yönetiminin yeni sözleşme teklifini eşi Andreia’nin istememesi nedeniyle imzalamayan Portekizli yıldız, boşanıyor. 29 yaşındaki forvet, Beşiktaş’ı çok sevdiği için Siyah-Beyazlı kulüpte kalacak.

Yayınlanma: 13.11.2013 - 14:13
Abone Ol google-news

Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida’nın eşi Andreia Almeida, golcü oyuncuya boşanma davası açtı. Akşam'ın haberine göre uzun süredir karısı ile problemleri olan 29 yaşındaki oyuncu ile eşi arasında ipler sonunda koptu. İkili arasında boşanmaya giden bu huzursuzluğun tek nedeni ise Beşikt’Aşk’... Portekizli’nin sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

 

Sorun: Eşi istemiyor!..

Yönetim, Almeida’ya yıllık 2.5 milyon eurodan 3 yıllık yeni sözleşme teklifinden bulundu. 29 yaşındaki golcü, Beşiktaş’ı çok sevdiği için yeni kontrata imza atmayı çok istiyor. Ama arada tek bir sorun var. Eşi Andreia, Portekizli golcüye teklif edilen kontrata imza atmasına karşı çıkıyor. Bu da ciddi problemlere yol açtı.

 

'Buraya gelmek istemiyor'

Andreia, Almeida’nın Kartal’a geldiği ilk yıllarda İstanbul’a gelerek yaşamaya başlamıştı. Fakat kızları Matilda’nin Sultanahmet Meydanı’nda kaçırılmaya çalışılmasının ardından İstanbul’u terk ederek bir daha dönmedi. Çift arasında birçok sorun sonunda patlak verdi. Almeida’nın bu problemler nedeniyle saha içerisinde iniş-çıkışlı bir performans sergilediği de öğrenildi. Çift boşanırsa Portekizli, Beşiktaş ile yeni sözleşmeyi imzalayacak.

Portekiz Milli Takım’ı için ülkesine giden Hugo Almeida, eşi ile boşanma davasına da girecek. Portekiz basını, çiftin tek celsede boşanacağını iddia etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler