Altınok’u tehdit ettiler

Ankara Keçiören'deki seçim yarışında mermili tehdit devreye girdi.

Yayınlanma: 11.01.2014 - 22:20
Abone Ol google-news

Ankara’da sağ partilerin güçlü olduğu Keçiören’de BBP’den aday olarak “dengeleri değiştirdiği” iddia edilen Turgut Altınok’un seçim bürolarına yönelik saldırılar sürüyor. Geçen hafta cumartesi bir bürosu pompalı tüfekle kurşunlanan Altınok’un, dün sabah saatlerinde 5 bürosuna birden saldırı düzenlendi.

Ankara Keçiören’den yeniden aday olarak diğer sağ partileri “zora soktuğu” iddia edilen Turgut Altınok’un bir hafta arayla seçim börolarına yönelik ikinci saldırı yapıldı. Alınan bilgiye göre bu kez Altınok’un Keçiören’deki 5 bürosuna birden saldırı düzenlendi. Saldırı düzenlenen seçim bürolarının camlarının kırıldığı, bazılarının ise kapılarının önüne “kurşun bırakıldığı” öğrenildi.

Saldırganların, Altınok’un Keçiören Belediyesi’nin karşısındaki bürosundan başlayarak sırayla 5 bürosuna yönelik saldırı gerçekleştirdiği kaydedildi. Saldırılarla ilgili polisin soruşturma yürüttüğü belirtilerken, Altınok’un da çalışmalarını sürdürdüğü dile getirildi. Keçiören’de üç dönem belediye başkanlığı yapan Altınok, 2009’da Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le yaşadığı tartışmanın ardından adaylıktan çekilmişti. Altınok, 30 Mart’taki yerel seçimler için MHP’den önce Büyükşehir, ardından Keçiören için aday olmak istemişti. Anlaşma sağlanamaması üzerine Altınok, BBP’den Keçiören Belediye Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon