Arda Kural'ın annesi konuştu: Yalan haberlere inanmayın

Arda Kural’ın annesi Cumhuriyet.com.tr'ye konuştu.

Yayınlanma: 01.08.2015 - 16:23
Abone Ol google-news

Leonardo Di Caprio’ya benzerliğiyle ünlenen oyuncu Arda Kural’ın psikoza bağlı rahatsızlığıyla ile ilgili geçtiğimiz günlerde birçok haber yayınlandı.  Evinden çıkarıldıktan sonra İstanbul Büyükçekmece sahilinden gitmek istemeyen Arda Kural’ın şezlonglarda uyuduğu biliniyordu.  Kısa süre önce yakışıklı oyuncunun kaybolduğu annesi Gülnur Kural’ın ise onu her yerde aradığı söylentileri yayılmıştı.

Annesi bir saniye bile yanından ayırmıyor

“Yalan haberlere inanmayın”

Büyükçekmece sahilinde oldukça keyifli tavırlarıyla dikkat çeken ve bugün kendisi ile konuştuğumuz Arda Kural Cumhuriyet.com.tr'den Fırat Aşık'a “Hiçbir yere kaybolmadım, tedaviye tekrar başladım” dedi.  Annesi Gülnur hanımın bir saniye yanından ayırmadığı oğluyla ilgili “Arda’nın sağlık durumu iyi, tedaviden yeni geldik. Hakkımızda yapılan birçok yalan haber var. Lütfen insanlar ailemiz hakkımızda çıkan haberlere inanmasınlar” dedi. Arda Kural’ın sahilde herkes tarafından sevildiği ve sevdikleriyle sohbet ettiği görüldü.

Büyükçekmece Belediyesi el açtı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla ünlü oyuncunun tedavisi için gerekli girişimler sonuç verdi ve Arda Kural, Balıklı Rum Hastanesi’nde tedavi görmeye başladığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler