Arda'dan spikere: Laf mı sokuyorsun şu anda?

Arda Turan, katıldığı programda "Avrupa'da Türk futbolcuları kendilerine daha mı iyi bakıyor?" sorusuna "Laf mı sokuyorsun şu anda?" yanıtını verdi.

Yayınlanma: 11.02.2014 - 10:01
Abone Ol google-news

Arda Turan'dan güzel spikere kontra. LİG TV yayınına katılan Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, kulübünde ayın futbolcusu seçilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, doğum gününün olduğu ayda bu ödülü almanın mutluluğunu belirtirken geceye damga vuran an, spiker Nazlı Canyurt'un sorusu oldu.

"LAF MI SOKUYORSUN ŞU ANDA?"

Canyurt,"Şansal Büyüka, Türkiye'de zaman zaman futbolcularımızın kendilerine çok fazla bakmadılarını ve ancak Avrupa'ya gittiklerinde kendilerine daha iyi baktıklarını söyledi. Buna en iyi cevap verecek kişilerden biri de senin olacağını düşünüyorum." diye sordu. Arda Turan ise bu soruya, "Nazlı anlamadım, laf mı sokuyosun şu anda?" yanıtını verdi.

Güzel sunucu, bu yanıt karşısında şaşkınlığını gizleyemezken Arda tekrar sözü aldı ve şu ifadeleri kullandı:

"Şöyle söyleyebilirim aslında, ben Galatasaray'dayken ağır bir sakatlık geçirdim. Bu konuyu şahsım olarak değerlendiremeyeceğim. Sakatlık geçirdiğim zaman da kortizon iğnesi oldum. Tabi Türkiye'deki yemeklerin ağırlığı, bizim kültürümüz vesaire birçok şey buna etki ediyor ancak kilo önemli bir unsur futbolcu için. Fazla kilo bir futbolcu için elinde iki-üç kiloluk torbayla koşmak gibi. O yüzden dikkat etmek lazım. Ben de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ama Şansal abi doğru söylemiş. Siz sunucuların da kilolarına dikkat etmesinde yarar var."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler